Jäsentiedote 2/2021

Hyvät Vihdin Kalevalaisten Naisten jäsenet!

Suomi elää metsästä ja samalla se on tuhansien vesistöjen maa. Kalevalaisten Naisten Liiton teema 2021 pysyttelee edellisen vuoden tapaan luonnossa ja sukeltaa metsän ohessa vesistöihin: ”Metsän henki – veden voima”. 

Yhdistyksemme on kärvistellyt kokoontumisrajoitusten kourissa. Vuosikokous on sääntöjen mukaan aikaisempina vuosina pidetty helmikuun aikana. Nyt olemme joutuneet siirtämään kokousta tänne pitkälle kevääseen. Olemme järjestämässä pienimuotoista vuosikokousta 19.5 klo 17.00 Päivölän terassilla, ulkoilmassa varmuuden vuoksi. Kokoontumissuosituksista tuolloin emme vielä tiedä, mutta varovaisuutta on syytä noudattaa.

Niinpä olemme päättäneet pitää vuosikokouksen ”jatkot” ja yhdistää sen kevätkävelyyn, jonka teemme 7.6 klo 17.00 Kokkokalliolle. Voimme siellä jakaa kokouksen kuulumisia ja vaeltaa sieltä Päivölään kahville. Jos Kokkokallion maasto on liian vaativaa niin aivan hyvin voi tulla suoraan Päivölään klo 18.00. Kahvitarjoilun vuoksi pyydämme ilmoittautumaan sekä vuosikokoukseen että kevätkävelylle 14.5 mennessä sähköpostitse osoitteessa vihdinkalevalaisetnaiset@gmail.com tai puhelimitse Ritva Ketola 040 5098969.

Päivölän kirjallisuuspäivät on peruttu tältä vuodelta. 

Syyskävely tehdään Karkkilan koskille. Karkkilan koskiretti on noin neljän kilometrin mittainen reittikokonaisuus, jonka nähtävyyksistä pääsee nauttimaan kahdesta eri lähtöpisteestä: Karkkilan Pyhäjärven matonpesulaiturin vierestä tai Puhdistamontien päästä Karkkilan teollisuusalueen laidasta. Puhdistamontien P-paikalta lähtiessä reitti on esteetön koko Karjaanjokilaakson matkalta aina Massakosken voimalaitokselle asti. Kävelyn päivämäärä ja kokoontumispaikka vahvistuvat syksyyn mennessä.

Jäsenmaksu on tänä vuonna ollut 15 € eli puolet tavallisesta määrästä. 15 € on summa, jonka oma yhdistyksemme maksaa vuosittain valtakunnalliselle Kalevalaisten Naisten Liitolle. Jäsenmaksulla saamme mm Pirta-lehden, jonka vuosikerta maksaa 30€. 

Hyvää terveyttä ja kaunista kesää kaikille!

Ritva Ketola, pj